KIRURGIJA

Poliklinika Victus

Iskustvo, znanje i etičnost


KIRURŠKA ODRDINACIJA

Operativne zahvate izvodi
iskusni specijalist opće
i plastične kirurgije


POPIS KIRURŠKIH USLUGA

PREGLED OPĆEG KIRURGA
Pregled i savjetovanje kod iskusnog specijaliste opće i plastične kirurgije.
PARONIHIJE
Usluga uključuje i kontrolno previjanje.
ODSTRANJENJE KOŽNIH I POTKOŽNIH TUMORSKIH TVORBI
Madeži, fibromi, ateromi, lipomi.
KIRURŠKA OBRADA RANA
Liječenje i tretiranje rana.
KRONIČNE RANE
Liječenje i tretiranje rana.
BOLESTI NOKTA I PRSTA
Klinasta resekcija uraslog nokta, ablacija nokta, operacije paronihije i panaricija nokta.
PREVIJANJE RANA
Previjanje rana.
OPERACIJE HYGROM – GANGLION
Kontraktura prsta na šaci uz nemogućnost ekstenzije – konzervativno i kirurško liječenje.
LIJEČENJE „ŠKLJOCAVOG PRSTA“
Liječenje škljocavog prsta.
OPERACIJE SINDROMA KARPALNOG KANALA
Operacije sindroma karpalnog kanala.
PLASTIKA I POPRAVCI OŽILJAKA
Plastika i popravci ožiljaka.
UZV I KLINIČKI PREGLED DOJKI
Ultrazvuk i klinički pregled dojki.
PRAĆENJE STANJA I LIJEČENJE DOJKI
U ambulanti za dojke uz savjetovanje pacijentica, praćenje l liječenje slijedećih stanja: iscjedak iz bradavice dojki, infekcija dojke-mastitisi, bolnost dojke-mastalgija, fibrocistična mastopatija, ciste dojki i Fibroadenom dojke.
PHD NALAZ
Mikroskopska analiza kirurškog uzorka tkiva u svrhu postavljanja patohistološke dijagnoze.
DRUGI ZAHVATI IZ OPĆE I PLASTIČNE KIRURGIJE
Svi drugi zahvati iz područja opće i plastične kirurgije.

Ambulanta za dojkeU našoj Ambulanti za dojke posvećeni smo redovitim kliničkim i UZV pregledima žena. Ambulantu vodi i preglede izvodi kirurg s dugogodišnjim iskustvom u prevenciji, te kliničkom i UZV pregledu žena, kao i dijagnostici, kirurškom liječenju i dugoročnom praćenju žena oboljelih od karcinoma dojke.


PROČITAJTE VIŠE

Ambulanta za madežeU Poliklinici Victus izvodimo odstranjenje svih kožnih i potkožnih promjena. Ukoliko postoji klinička indikacija, u okviru kliničkog pregleda bit će učinjen i UZV pregled mekog tkiva u području promjene radi sigurnog utvrđivanja dijagnoza i plana daljnjeg liječenja.


PROČITAJTE VIŠE

Ambulanta za stopaloU našoj Poliklinici možete uz pregled i konzervativno liječenje bolnih stanja stopala dobiti stručne preporuke i upute o mogućnosti korekcije statike i pomagalima koja olakšavaju bolna stanja stopala. Uz to možete dobiti stručno medicinsku uslugu kirurškog liječenja uraslog nokta i kurjeg oka kao najčešćih bolesti stopala koje u pravilu najčešće zahtijevaju kirurško liječenje.


PROČITAJTE VIŠE

Ambulanta za šakuKirurgija šake je dio kirurgije koji se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti i ozljeda šake. U navedeno područje spada prvenstveno kirurško liječenje brojnih kompresijskih neuropatija šake i gornjeg ekstremiteta kao što je sindrom karpalnog kanala, liječenje tumora šake (ganglion ciste), liječenje ozljeda i bolesti tetiva (škljocajući prst), kirurško liječenje bolesti kao Dupuytrenova kontraktura šake i slično.


PROČITAJTE VIŠE
KIRURGIJA

Operacijski zahvati

Svi operacijski zahvati provode se u lokalnoj anesteziji uz zbrinjavanje rane po postulatima plastične kirurgije uz ostanak minimalnog ožiljka u području operacijskog reza.

1
Ambulanta za dojke
2
Ambulanta za madeže
3
Ambulanta za stopalo
4
Ambulanta za šaku

Dr. Dražen Đurović

Specijalist opće kirurgije i subspecijalist plastične kirurgije


Rođen u Zagrebu 1970 gdje je i završio Medicinski fakultet. Specijalizirao Opću kirurgiju u KB Sestre Milosrdnice. Užu specijalizaciju iz Plastične kirurgije završio u KB Dubrava.

Autor je i koautor u desetak radova iz područja kirurgije dojke i traumatologije. Najveći dio radnog vijeka posvetio je dijagnostici i liječenju raka dojke, kako kroz UZV dijagnostiku i preglede tako i kroz minimalno invazivnu te rekonstrukcijsku kirurgiju dojke.

Primum non nocere
gdpr-image
Poliklinika Victus upotrebljava kolačiće kako bi Vam osigurala kvalitetno iskustvo na stranici. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe i da ste suglasni ste sa našom Politikom privatnosti.
Pročitaj više