DJELATNOSTI

Poliklinika Victus

Iskustvo, znanje i etičnost

NAŠE DJELATNOSTI

Rad u Poliklinici Victus organiziran je
u obliku specijalističkih i subspecijalističkih ambulanti
za neinvazivnu dijagnostiku i liječenjeKirurgijaU našoj Poliklinici možete dobiti kompletnu kiruršku dijagnostiku i liječenje, te specijalističku ekspertizu. Prepoznajući specifičnosti zdravstvenih poteškoća organizirali smo zasebne Ambulante za pregled i liječenje dojke, stopala, šake, madeža i druge tumore kože i potkožja.


PROČITAJTE VIŠE

UrologijaPoliklinika vam može pružiti pomoć i podršku u svim urološkim problemima. Nudimo Vam kompletnu urološku dijagnostiku i liječenje bolesti bubrega, mokraćovoda, mokraćnog mjehura, prostate, testisa i spolovila. Konzultacije pacijenata koji su prethodno liječeni u drugoj zdravstvenoj ustanovi.


PROČITAJTE VIŠE

Ginekologija i porodništvoO specifičnom zdravlju žena brine se naša ginekološka ordinacija. Njegujemo cjelovit pristup ženskom zdravlju uz potpuno individualan pristup svakoj pacijentici. Obavljamo preglede i nadzor uredne trudnoće.


PROČITAJTE VIŠE

NeurologijaPregled, konzultacije i obrada.


PROČITAJTE VIŠE

Interna medicinaPregled, konzultacije i obrada.


PROČITAJTE VIŠE

KONTAKT FORMA


    gdpr-image
    Poliklinika Victus upotrebljava kolačiće kako bi Vam osigurala kvalitetno iskustvo na stranici. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe i da ste suglasni ste sa našom Politikom privatnosti.
    Pročitaj više